Kroon coolant SP 12 1 Liter

Kroon coolant SP 12 1 Liter

Kroon-oil
134.04214
Laatste items in voorraad
€ 6,75
Incl. BTW

Toepassing Coolant SP 12 is een lila kleurige gebruiksklare, koelvloeistof speciaal ontwikkeld voor koelsystemen vervaardigd uit aluminium en koper- of aluminiumlegeringen. Coolant SP 12 kan ook veilig gebruikt worden in conventionele gietijzeren koelsystemen. Door gebruik te maken van krachtige corrosie-inhibitoren is Coolant SP 12 vrijwel niet aan veroudering onderhevig en kan het de gehele levensduur van de motor gebruikt worden. Alleen bij een 100% vulling worden de meest optimale resultaten gehaald.

Omschrijving

Moderne koelsystemen stellen steeds hogere eisen aan koelvloeistoffen. Kwetsbare en kostbare onderdelen zoals radiator, waterpomp en afdichtingen moeten steeds langer meegaan. Ook de levensduur van de koelvloeistof zelf wordt steeds langer, koelvloeistoffen die de gehele levensduur van de motor meegaan zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Daarnaast hebben fabrikanten in de automotive sector steeds meer de behoefte aan een onderscheidend vermogen om de eigen merkidentiteit te verhogen. Daarom komen er steeds meer merkeigen kleurstellingen en specificaties op de markt. Als antwoord op deze tendens heeft Kroon-Oil in samenwerking met deze fabrikanten, haar hoogwaardige SP-lijn (Special Product) voor koelvloeistoffen ontwikkeld.

Coolant SP 12 is een hoogwaardige, gebruiksklare Long Life koelvloeistof (vorstbeveiliging -40 °C), waarbij gebruik is gemaakt van een gepatenteerde silicaatvrije technologie op basis van carboxylzuren. Door deze technologie biedt Coolant SP 12 een veel langere bescherming tegen corrosie dan standaard antivries-kwaliteiten, zodat kwetsbare onderdelen als radiator, waterpomp en afdichtingen langer meegaan. Krachtige corrosie-inhibitoren voorkomen de vorming van sludge en aanslag in de radiator waardoor een optimale koeling gewaarborgd is, ook op de lange termijn. Coolant SP 12 is specifiek afgestemd op gebruik in motoren/radiateurs die van lichtmetalen als aluminium, magnesium of hun legeringen zijn gemaakt.

Productdetails

1 Item

Reviews

No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.