Doehetzelfcentrum.nl vindt het belangrijk dat u veilig en eenvoudig kunt betalen. Wij werken daarom met partners die zich reeds bewezen hebben, zodat wij onze klanten een probleemloze afhandeling kunnen garanderen. U kunt kiezen uit onderstaande betaalopties om uw bestelling bij Doehetzelfcentrum.nl te te voldoen:

1. Pay.nl

Pay.nl een online betaalplatform, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Paypal. Met dit platform kunt u bij ons betalen via o.a. Ideal, en Bancontact. 

2. Klarna

Eerst zien, dan pas betalen! Online winkelen via Klarna, dat betekent veilig, eenvoudig en stressvrij winkelen. Wij vinden dat iedereen de gelegenheid moet hebben om zonder zorgen te kunnen winkelen op het internet en bovendien pas hoeft te betalen als de goederen veilig zijn aangekomen. Klarna Factuur maakt dit mogelijk.

 

Via Klarna kunt u bij ons op rekening kopen. U krijgt dan uw bestelling vóórdat u heeft betaald. De factuur ontvangt u samen met uw bestelling. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor deze mogelijkheid betaalt u € 2,00 aan administratiekosten. Uw order mag een waarde hebben van maximaal € 250,- bedragen. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Klarna op rekening te betalen. Doehetzelfcentrum is niet verantwoordelijk wanneer deze betaalmethode voor u door Klarna wordt geweigerd en biedt u eventueel een alternatieve betaalmethode aan.

Stappen voor betaling via Klarna:

- Bestel en betaal via 'Op rekening via Klarna'; extra kosten hiervoor zijn € 2,00

- Vul uw gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk in.

- Uw bestelling wordt verzonden en u krijgt bij uw bestelling de Klarna factuur

- Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven op de factuur

- Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna

- Order waarde maximaal € 250,-

- Veilig, makkelijk en betrouwbaar!

Klik hier voor meer informatie over Klarna.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.