• Vinkje Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Vinkje Meer dan 7000 artikelen online
  • Vinkje Gratis verzending NL vanaf €50,-

Uw bestelling
Bij bestelling op werkdagen voor 12:00 uur kunt u, als de producten op voorraad zijn, uw levering normaal gesproken de volgende werkdag verwachten.

U ontvangt van de vervoerder een e-mail met de details van de levering. U heeft hierbij de mogelijkheid om een alternatieve leverdag aan te geven.
Op de dag van levering ontvangt u nogmaals een e-mail van de vervoerder waarin met een tijdvak wordt aangegeven wanneer het pakket bij u wordt afgeleverd.
 
Wat als ik niet thuis ben?
De pakketdienst zal tweemaal proberen uw pakket aan te bieden. Bent u niet thuis dan ontvangt u een briefje in de bus met een melding. Via een website kunt u een nieuwe bezorgdatum aangeven maar u kunt ook uw pakket laten afleveren op een ander adres of bij een afhaalpunt bij u in de buurt.
 
Afhalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt
Het is voor ons ook mogelijk om uw bestelling bij een afhaalpunt in uw buurt te laten afleveren. U hoeft dan niet thuis te zijn en kunt uw bestelling afhalen wanneer het u uitkomt: Klik hier voor afhaalpunten bij u in de buurt.
Ook afhalen bij een Kiala-punt is mogelijk: Klik hier voor kiala-afhaalpunten bij u in de buurt.
Let wel op: het versturen naar een Kiala-punt kan een aantal dagen langer duren.
Ons systeem heeft helaas nog niet de mogelijkheid om dit tijdens het afrekenen aan te geven. Als u van deze service gebruik wilt maken dan kunt u het gewenste afhaalpunt aangeven bij "opmerkingen" of u kunt ons een mail sturen met deze wens.
 
Leveringen van pakketten naar een postbusnummer zijn niet mogelijk.
 
Kleinere artikelen die in de brievenbus passen, worden meestal dezelfde dag voor 16:00 uur op de post gedaan.

Retourneren
U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail@doehetzelfcentrum.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Duurzaamheid
Doehetzelfcentrum.nl neemt haar verantwoordelijkheid om de belasting op het milieu en de planeet tot het minimum te beperken.
Zo is ons pand voorzien van 64 zonnepanelen die ons bedrijf volledig van stroom kunnen voorzien en hebben wij bijna volledige ledverlichting in ons pand.
Wij gebruiken zoveel mogelijk gerecycled verpakkingsmateriaal en wij hebben gekozen voor een vervoerder met een CO2 neutraal uitgangspunt.


Verzendtarieven:
Bestemming Tarief
Nederland: Tot € 50,00: € 3,99
Gratis vanaf € 50,00 !

België : €7,95
Gratis vanaf € 75,00!
 
Zone 1
Duitsland, Luxemburg € 12,95
Gratis vanaf € 150,00
 
Zone 2
Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Frankrijk € 24,95

Zone 3
Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Polen,
Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden. € 39,95