• Vinkje Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Vinkje Meer dan 7000 artikelen online
  • Vinkje Gratis verzending NL vanaf €50,-

Ons bedrijf heeft al een lange geschiedenis. In 1966 heeft Cees Guijt de doe-het-zelf-winkel aan de Wassenaarseweg geopend.

cjguijt.png

De slogan van 'Doe Het Zelf Centrum' was toen al 'Zo raar kunt u het niet bedenken op gebied van de doe-het-zelf-er of het Doe Het Zelf Centrum heeft het voor u!' en 'Bij Guijt beter uit'. Dit geldt nu nogsteeds! We horen vaak van klanten dat ze blij zijn dat wij producten nog wel hebben, in tegenstelling tot de grote bouwmarkten waar zij het niet konden vinden.

doehetzelfcentrum.jpg
In 1988 zijn we lid geworden van een inkooporganisatie, wat zorgde voor een naamverandering. Doe Het Zelf Centrum werd Houtland.

Houtland.jpg

Enige tijd later was het gebouw aan de Wassenaarseweg nodig aan vervanging toe. In 1995 gingen we, na totale nieuwbouw, verder onder de naam Doeland. Ook toen hielden we niet op onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en ze vakkundig te adviseren.Toen Doeland verdween ging er bij Huibert Guijt, de huidige eigenaar, toch wel wat kriebelen: "Het was makkelijk geweest om een andere naam aan te nemen, maar we waren toe aan wat nieuws." Hij bleek hierin niet de enige te zijn, met 10 andere ex-Doelanden richtte ze de KlusWijs formule op. Dat was in 2011, nu staat de teller al op 33 winkels door het hele land. En niet zonder succes, we horen vaak verbaasde reacties van klanten wanneer zij merken hoe voordelig wij zijn. Dit gecombineerd met persoonlijke advies blijkt een succes. 'Mensen maken het verschil'

Kluswijs.jpg

Doehetzelfcentrum.nl is ook rond deze tijd op komen zetten, alle medewerkers van KlusWijs Katwijk werken mee aan een zo gedetaileerd mogelijk assortiment op de webwinkel.

Voor advies zijn we telefonisch bereikbaar. Het is bijzonder om te zien hoe we nu mensen uit heel Nederland en zelfs België van dienst kunnen zijn met onze service en ons assortiment.